när det inte alltid går

Kom precis in från hundpromenad med diesel, tila teqila och ceasar=) hon säknte inte mig idag, men det var bra nära. kul att ha en hund på 30 pannor som inte har någon styrsel på kroppen.

Moster kör Ankan till doktorn och sen efter det ska vi till Fältan och shoppa lite inför nya jobbet, värst dresscoden. Kavaj och grejer =)!!!!!!!!!!

Får flytta hem idag eller imrn, yäy, mina saker!

Psykosmyggan flyttar till de fina kvarteren den 1a oktober, grattis. 


ciao!


Dubbelt upp

Jag fick jobbet på manpower! och det i butiken! idag! helt plötsligt så hade man inte ett utan två, och igår inget. sjukt att det ska vara så =/ =)

Kim var här över dagen och vi hann med ett antal koppar kaffe och två långisar med hundarna! hur mysigt som helst. En fågel viskade i mitt öra att psykosmyggan ska flyga iväg till kungligadestinationer. känns ju lite tråkigt att hon ska försvinna.

Och fyfan vilken jävla baksmälla jag drog på mig igår! haha jag mådde så jävla dåligt, trodde jag skulle dö! aldrig mer alkohol säger jag bara!





puss och godnatt!



utelåst

Jag gjorde det igen. låste mig ute med två kissnödiga hundar inne. Moster är hos läkaren, barnen i skolan och Morbror på jobbet. Sen så ringde jag iaf Morbror och han tyckte jag skulle låna grannens stege och klättra upp på balkongen och ta mig in den vägen, vilket jag gjorde, bara att stegen var lite för kort, s jag ställde den på ett bord, men det räckte fortfarande inte, så jag får klättra upp på handtaget för att få tag på balkongräcket, och därifrån häva mig runt till balkongen. haha jag trodde jag skulle dö. men in kom jag iaf! tur det. verkar inte bli hemflytt idag, den där sega sega målaren är inte klar ännu. Men det finns väl inte så mkt att göra.
Psykosmyggan är förkyld, jag tror personligen hon fått svininfluensan, hon beter sig lite svinigt ;)

Idag måste K vara riktigt vacker, hon berättade nämligen att hon sovit en otroligt lång skönhetssömn. Får se om det blir promenad senare idag:)


puss och kram


torsdag mitt i blåbärsskogen

visserligen tog vi ju det igår, men fortfarande. det stog på dagordningen.

kom precis in från myspys promenad med K. har fortfarande inte varit hemma hos henne på ekorrvägen. får ta det någon gång snart. Diskuterade även att komma i fas med träning igen, och planera inför snarliggande framtid. hur hon ska göra med inflyttningsfest och ev födedelsedagsfirande. vilka hon ska bjuda osv ;)

Psykosmyggan har varit okontaktbar den senare halvan av dagen, skulle tydligen ta en liten vilopaus efter natten med en zambos dåliga mage. han hade förmodligen käkat något opassande den gamla räven.

tror att jag tar och flyttar hem imrn, tillbaks till det normala,. och då passade H på att fly fältet för lite festligheter i uppsala.

Blir fortfarande så jävla irriterad på F när jag tänker på det. speciellt hennes sista kommentar, och alla som läser den tycker bara snälla, varför var det så viktigt att poängtera, för att hon ljuger om allt annat och vill då sätta fokus på det som jag inte fick rätt? och om hon hade varit läskunning hade hon sett att det stog MOT tunnelbanan och inte ner eller till tunnelbanan. För de som varit i solna så vet man att man inte ser nedgången till tunnelbanan utan vägen mot när man står i tunneln mellan råsunda och tunnelbanan. men whatever, grattis du hade ett rätt, du gick inte till tunnelbanan, du gick till turken, som att det skulle vara bättre. Haha.


pillutta dig ljugpotta!




tjolahopp!

she´s a diva

gillinge bana idag då. det gick bra, klarade mig från tjuvstopp som alla andra idioter där hade mängder av. Hamnade med nån brud från åkersberga, trevlig sådär med ganska tyst, och där sitter jag och pratar hål i huvet på henne, haha stackarn måste trott att jag rymt från psyket. jävlar va kul det var.

räkor och vin med moster nu såhär på kvällskvisten. så jävla mysigt. hade ett privat snack med Kusin oxå, men det stannar mellan oss;) im with you cousine i alla fall. Hjälpt henne med läxan oxå =) kommer ihåg hur det var när man gick i den årskursen, men allt det verkar så jävla simpelt nu:p

nya låten som är på min hjärna är iaf sexy bitch med akon och david guetta. Akon måste ju vara den skönaste människan någonsin, så jävla bra artist. gör aldrig något fel....

kom precis in från hundpromenad med diesel och teqila, myshundarna. förstår ärligt inte de idioter som inte gillar hundar. Moster kom hem asförbannad och sa att XXs mamma hade skrikit åt teqila att hon var äcklig osv, blev så himla sur!





love ya all

vem kan det vara mest synd om

"förlåt fittan men det där är ju bara sjukt, självklart betedde inte jag mig bra, men det har jag sagt, och det hela va inte speciellt jobbigt för mig, förräns du sa att min hund inte tycker om mig.... det var det som lixom gjorde det hela".

tisdagmorgon igen, uppe med tuppen som vanligt, måste ju ut med hunden innan hon bestämmer sig för att kissa på golvet, blir så otrevligt då. Vid 9 tiden ska jag och Moster ut med Ceasars matte på långpromenad.
Jag hoppas att de blir klara någon gång, visst det är jätte mysigt att vara här, men skönt att vara hemma oxå, blir lite smått förvirrad när jag inte är mitt i 50. Haha

skadeglädje är otroligt roligt, haha det du berättade igår psykosmyggan, om att bitterfittan blivit dumpad på semestern haha, rolig grej. =)

plugga plugga teori sen efter promenaden.... skit jobbigt ju!
                   



                    tre pulver på varsin enhjuling!




hejsan hoppsan!


RSS 2.0